Στην Httpool Hellas η αντιπροσώπευση του Snapchat

H Httpool Hellas αναλαμβάνει την αποκλειστική αντιπροσώπευση του Snapchat για την ελληνική αγορά, μεταξύ των υπολοίπων 15 παγκόσμιων αγορών, για τις οποίες η Httpool κατέχει την εκπροσώπηση του μέσου. Το Snapchat ξεκίνησε το 2011 και ήδη μετρά περισσότερους από 238 εκατ. ενεργούς χρήστες καθημερινά.

Ο Βαγγέλης Ματιάτος, Managing Director της Httpool Hellas, δήλωσε: «Η Httpool Hellas μεγαλώνει κάθε μήνα! Είμαστε τώρα πια, περισσότερο από ποτέ, καλύτερα εξοπλισμένοι για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τις σύγχρονες οικονομικές προκλήσεις με επιδόσεις υψηλών προδιαγραφών, με δημιουργικότητα και ολιστικές λύσεις, για να βοηθήσουμε τις διαφημιστικές εταιρείες και τους διαφημιζόμενους να ξεχωρίσουν στην τωρινή κρίση, αλλά και μετά!».

Η Yabs Macauley, Global Partnerships Lead, Europe & Africa της Snap δήλωσε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με την Httpool. Η Httpool Hellas διαθέτει το επιθυμητό υψηλό επίπεδο κατάρτισης και εμπειρίας για να συμβουλέψει ορθά τους πελάτες, με σκοπό να βελτιστοποιήσουν τα αποτελέσματα τους μέσα από την πλατφόρμα του Snap».

Source: MarketingWeek
Στην Httpool Hellas η αντιπροσώπευση του Snapchat